راهنمای کامل خرید شیشه سکوریت

صفحه اصلی/راهنمای کامل خرید شیشه سکوریت
راهنمای کامل خرید شیشه سکوریت2022-11-24T00:29:11+03:30

شیشه سکوریت چیست؟ 

خرید شیشه سکوریت و انتخاب بهترین مدل متناسب با پروژه، همواره یکی از دغدغه های سازندگان می باشد. ما در اینجا تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم. تا بتوانیم اطلاعات کامل به همراه راهنمای انتخاب بهترین شیشه سکوریت را ذکر نماییم. شیشه سکوریت نوعی از شیشه می باشد که از طریق اعمال شوک حرارتی بر روی شیشه های معمولی تولید می شود.

برای این کار چندین لایه شیشه معمولی بر روی هم قرار می گیرد. سپس با کمک کوره های مخصوص دمای ان را تا 700 درجه سانتی گراد بالا برده و بعد به طور ناگهانی منجمد می نمایند. همین تغییر ناگهانی دما است که باعث می شود مقاومت شیشه های سکوریت تا 6 برابر افزایش یابد.

این شیشه ها در برابر تغییرات دما و همچنین ضربه، فشار باد مقاومت بالایی دارند و می توانند تغییرات دما بین 70- تا 300 درجه سلسیوس را به خوبی تحمل نمایند. همچنین به دلیل مقاومت و ایمنی بالا، این محصول در ساخت آکواریوم، کابین دوش شیشه‌ ای، حمام شیشه ای، پارتیشن شیشه ای، درب شیشه اتوماتیک و… به کار برده می شود.

تاریخچه تولید شیشه سکوریت در ایران 

اولین شیشه های نشکن در سال 1929 در جهان تولید شدند و تا کنون این صنعت شاهد پیشرفت های چشمگیری بوده است. احداث اولین کارخانه تولید شیشه سکوریت در ایران هم به حدود 50 سال قبل باز می گردد. در آن سال ها بیشتر دستگاه های موجود به صورت مکانیکی بودند و مراحل سکوریت کردن شیشه به صورت دستی انجام می شد.

اولین کارخانه شیشه نشکن در ایران میرال نام داشت که با تولید محصولات با کیفیت، توانست تا چندین سال، تنها تولید کننده این محصول در ایران بوده و از محبوبیت بالایی برخوردار باشد. پیشرفت علم و تکنولوژی در صنعت شیشه باعث شد تا ماشین آلات جدید کوره سکوریت وارد ایران شود.

از آنجایی که صنعت شیشه سازی در کشور ما رونق زیادی داشت، خیلی زود کارخانه های دیگری هم وارد این عرصه شدند. تا جایی که امروزه ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان شیشه سکوریت در آسیا و خاور میانه می باشد. کارخانه های ایرانی محصولات شیشه نشکن را در ابعاد و ضخامت های متنوعی تولید و به کشور های همسایه مانند گرجستان قطر و … صادر می نماید.

مراحل تولید شیشه سکوریت 

برای ساخت شیشه‌ سکوریت از حرارت استفاده می شود.برای این کار در ابتدا شیشه‌ها را در ابعاد مورد نظر برش می دهند. . پس از برش شیشه به ابعاد مورد نظر، لبه‌های آن‌ها را با کمک سنگ دایموند صیقل می دهند. سپس برای انجام فرایند سکوریت کردن، آنها را درون کوره حرارتی با دمای 700 درجه قرار می دهند. بعد از اینکه شیشه‌ها تا آستانه ذوب شدن حرارت دیدند، آن‌ها را از کوره خارج کرده و طی یک فرآیند کنترل شده ای سرد می‌کنند.
درطی این فرایند قسمت های خارجی شیشه نسبت به بخش های داخلی آن زودتر سرد می‌شوند که همین مساله، موجب افزایش مقاومت شیشه های سکوریت می‌شود. برش دادن شیشه‌ها پیش از فرایند سکوریت به این دلیل است که پس از فرآیند سکوریت کردن، شیشه‌ها به قدری سخت و مقاوم می‌شوند که امکان هر گونه برش و سوراخ‌کاری را غیر ممکن می کند. به نحوی که حتی ممکن است شیشه سکوریت شکسته شود.

خرید شیشه سکوریت 

شیشه سکوریت را بر اساس رنگ، ضخامت، کاربرد و ابعاد می توان دسته بندی کرد. اما به طور کلی انواع شیشه سکوریت شامل :

شیشه سکوریت سند بلاست
شیشه سکوریت رفلکس
شیشه سکوریت ساتینا
شیشه سکوریت مات
شیشه سکوریت دودی
شیشه سکوریت رنگی
شیشه سکوریت سف

خرید بهترین برند شیشه سکوریت 

خرید شیشه سکوریت با بالاترین کیفیت همواره یکی از دغدغه های مشتریان محترم می باشد. مجموعه نوین سکوریت دارای نمایندگی شیشه های سکوریت برند خارجی می باشد. این مجموعه با داشتن سال ها تجربه در زمینه فروش و نصب انواع درب های شیشه ای، به شما اطمینان می دهد که محصولات با کیفیت را با قیمتی مناسب به دست شما مشتریان عزیز می رساند.

ویژگی های شیشه سکوریت های این مجموعه عبارتند از:

• استفاده از متریال درجه یک و با کیفیت در ساخت شیشه
• صاف و یکدست بودن سطح شیشه
• عدم وجود موج در سطح شیشه
• داشتن ایمنی و مقاومت بالا در مقابل ضربه و فشار
• مقاومت بالا در برابر شوک های حرارت
• استفاده از کوره های مجهز و بروز جهت تولید شیشه سکوریت
• رعایت استانداردهای ملی و بین المللی
• قیمت مناسب و رقابتی
• قابلیت استفاده از یراق آلات مختلف برای نصب شیشه و…

برای اطلاع از قیمت های به روز انواع شیشه های سکوریت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

8 کاربرد مهم شیشه سکوریت 

یکی از انواع شیشه های پر کاربرد در صنایع مختلف شیشه سکوریت می باشد. این محصول به دلیل استحکام و مقاومت بسیار بالایی که دارد، برای کاربرد های مختلف مناسب می باشد. در حالت کلی از شیشه های نشکن برای افزایش میزان ایمنی در برابر خطراتی از قبیل زلزله و آتش سوزی استفاده می شود.

مهمترین کاربردهای شیشه سکوریت در صنایع مختلف عبارتند از:

1. به کارگیری شیشه سکوریت در لوازم منزل
2. به کارگیری شیشه سکوریت در صنعت خودروسازی
3. به کارگیری شیشه سکوریت صنایع ساختمانی
4. کاربرد شیشه سکوریت برای نمای بیرون ساختمان
5. کاربرد شیشه سکوریت به عنوان پنجره
6. کاربرد شیشه سکوریت در پله و محافظ شیشه ای
7. استفاده از شیشه سکوریت برای تولید درب شیشه ای ساختمان
8. کاربرد شیشه سکوریت برای دیوار و پارتیشن های شیشه ای

مزایای خرید شیشه سکوریت

استفاده از شیشه های سکوریت شامل مزایای زیر می باشد:

1- مقاومت بالا در برابر ضربه شیشه سکوریت

استفاده از مواد اولیه مرغوب به همراه فرآیند سکوریت کردن، موجب افزایش استحکام و مقاومت این محصول می شود. شیشه های سکوریت تا 6 برابر مقاومت بیشتری نسبت به شیشه معمولی دارند. بنابراین به سادگی نمی شکنند.

2- مقامت بالا در برابر تغییرات دما شیشه سکوریت

شیشه های سکوریت به دلیل فرآیند حرارتی و برودتی در حین تولید، از مقاومت بالایی در برابر شوک حرارتی برخوردار می باشند. شیشه های نشکن قادر هستند تا تغییرات دما بین 70- تا 300 درجه سلسیوس را به خوبی تحمل نمایند. بنابراین یک انتخاب مناسب برای استفاده در صنایع مختلف از جمله ساختمان سازی می باشند.

 

3- ایمنی بالای شیشه سکوریت

شیشه های سکوریت در کنار مقاومت بالا در برابر حرارت و ضربه، در صورت شکسته شدن به تکه های بسیار کوچک تبدیل می شوند که فاقد نوک تیز و برنده است. بنابراین از بروز صدمات و حادثه جلوگیری می نماید.

4- عایق بودن شیشه سکوریت

این شیشه ها به دلیل عایق بودن، قادر هستند تا از اتلاف انرژی جلوگیری نمایند.

5- متنوع بودن طرح و رنگ شیشه سکوریت

داشتن طرح و رنگ متنوع یکی دیگر از مزایای شیشه های سکوریت می باشد. به همین دلیل از محبوبیت بالایی در صنعت ساختمان و برای ایجاد دکوراسیون متنوع برخوردار است. بنابراین اگر به تنوع دکوراتیو و استفاده از رنگ های مختلف علاقه مند هستید، نصب شیشه سکوریت می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.

معایب استفاده از شیشه سکوریت

استفاده از شیشه های سکوریت در کنار مزایایی که ذکر شد، دارای معایبی نیز می باشد که در ادامه به آن می پردازیم.

1- عدم قابلیت برش شیشه سکوریت

در واقع مهمترین ایرادی که می توان برای شیشه سکوریت ذکر کرد، این است که پس از اتمام فرآیند تولید ،نمی توان به هیچ عنوان این محصول را برش زده و یا سوراخکاری کرد. بنابراین برای اندازه گیری و نصب این محصول باید حتما از افراد متخصص و خبره کمک بگیرید. زیرا در صورت بروز حتی چند میلیمتر اختلاف در اندازه، امکان برش زدن و اصلاح شیشه وجود ندارد و باید محصول دیگری جایگزین شود.

2- قیمت بالای شیشه سکوریت

شیشه های سکوریت در مقایسه با شیشه های معمولی از قیمت بالاتری برخوردار می باشند. این تفاوت قیمت به دلیل کیفیت و کارایی فوق العاده این محصول می باشد. به کارگیری این محصول در محیط هایی که شکستن شیشه دارای ریسک بالایی می باشد کاملا منطقی می باشد. چنانچه ایمنی و زیبایی محیط برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است می توانید با خرید و نصب شیشه های سکوریت، جلوه ای زیبا در دکوراسیون خود به وجود آورید.

3- مقاومت پایین لبه های شیشه سکورت

با وجود اینکه شیشه های سکوریت از مقاومت بالایی در برابر ضربه برخوردار می باشند، اما هر چقدر به لبه های این محصول نزدیک شویم، میزان مقاومت کمتر می شود. بنابراین حتی یک ضربه کوچک به لبه های این محصول می تواند باعث خرد شدن کل شیشه شود. در نتیجه نگهداری از لبه های شیشه سکوریت از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

خرید شیشه سکوریت بر اساس ضخامت

با توجه به کاربرد های متنوع شیشه های سکوریت، تولید کنندگان این محصول را در ضخامت های مختلف تولید و به بازار عرضه می نمایند. با توجه به کاربرد و میزان فشاری که شیشه باید تحمل کند، ضخامت خاصی از این محصول انتخاب می شود.

شیشه سکوریت 10 میلیمتر: یکی از پرکاربردترین انواع شیشه سکوریت می باشد که در طرح ها و رتگ های مختلفی تولید می شود.
شیشه سکوریت ۶ میل: این مدل از شیشه سکوریت کاربرد زیادی در ساختمان سازی دارد. بیشتر کارفرمایان و مهندسین از آن برای نمای اصلی ساختمان استفاده می نمایند. شیشه سکوریت 6 میل در دو نوع تک جداره و دو جداره تولید می شود.
شیشه سکوریت 4 میلیمتر: این محصول در مکان هایی استفاده می شود که احتمال ضربه و فشار بر روی شیشه کم می باشد. به دلیل دشواری فرآیند تولید و همچنین هزینه های بالا، تا چند سال گذشته این محصول تنها توسط خودرو سازان تولید می شد. اما امروزه کارخانجات مختلفی در ایران اقدام به تولید شیشه سکوریت 4 میلیمتر کرده اند.

علاوه بر ضخامت های گفته شده، شیشه سکوریت با ضخامت های 5، 8، 12میلیمتر و یا سایر اندازه های خاص، قابلیت تولید دارد.

قیمت خرید شیشه سکوریت 

درخواست مشاوره رایگان

شما می توانید از طریق مجموعه نوین سکوریت بدون هیچ واسطه ای انواع شیشه سکوریت را به قیمت درب کارخانه خریداری نمایید. این مجموعه با داشتن بیش از ده سال تجربه به عنوان مجری پروژه های شیشه سکوریت و شیشه های لمینت و ضد گلوله می باشد. هدف این مجموعه ارائه خدمات با کیفیت با قیمت مناسب به مشتریان می باشد.
متخصصین ما در این مجموعه از ابتدای پروژه در کنار شما هستند و با اندازه گیری دقیق شیشه مورد نیاز توسط مترهای لیزری، ارائه ضمانت اجرا و نصب شما را در انتخاب بهترین نوع شیشه سکوریت راهنمایی می نمایند. اگر برای پارتیشن بندی و یا طراحی دکوراسیون محیط خود نیاز به شیشه سکوریت دارید می توانید از طریق تماس با کارشناسان ما با قیمتی مناسب خرید خود را انجام دهید.

قابل توجه معماران، انبوه سازان، برج سازان، آرشیتک ها و مهندسین عزیز، نوین سکوریت برای شما تخفیف ویژه همکار در نظر گرفته است. برای کسب اطلاعات تماس بگیرید 

7 عامل مهم تاثیر گذار در قیمت شیشه سکوریت 

شیشه های سکوریت یکی از پر کاربردترین و محبوبت ترین شیشه های موجود در بازار هستند. این شیشه ها به دلیل مقاومت بالایی که در برابر ضربه و حرارت دارند، در بیشتر پروژه های ساختمانی و صنایع مختلف به کار برده می شود. قیمت شیشه های سکوریت می تواند در قیمت نهایی پروژه بسیار تاثیر گذار باشد.
عوامل مختلفی در قیمت گذاری شیشه های سکوریت دخیل هستند که در ادامه به ذکر 7 مورد از مهمترین آنها می پردازیم.

1- ضخامت شیشه سکوریت

ضخامت شیشه سکوریت یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار در قیمت این محصول می باشد. زیرا هرچقدر ضخامت شیشه بیشتر باشد، هزینه های تولید هم بالاتر خواهد بود.

2- ابعاد شیشه سکوریت

قیمت شیشه سکوریت بر مبنای هر یک متر مربع محاسبه می شود. هرچقدر ابعاد شیشه سکوریت بزرگتر باشد مسلما هزینه بیشتری باید پرداخت نمایید.

3- رنگ شیشه سکوریت

شیشه سکوریت در رنگ های مختلف دودی، برنزی، مات ، ساده و … تولید می شود. شیشه های رنگی از قیمت بالاتری برخوردار هستند. اما شیشه های رنگی با ظاهر زیبایی که ایجاد می کنند، در واقع هزینه های اضافی پروژه را جیران می کنند.

4- طرح شیشه سکوریت

شیشه سکوریت های سندبلاست شده از زیبایی بیشتری برخوردار می باشند. شما می تواند با اجرای طرح مورد نظر خود، جلوه ای منحصر به فرد در دکوراسیون به وجود آورید. همچنین شیشه هایی که برش های مخصوصی داشته باشند گران تر از شیشه های ساده با برش منظم هستند.

5- کیفیت و برند شیشه سکوریت

کارخانه های معتبری در ایران به تولید شیشه های سکوریت مشغول هستند که برای تولید شیشه از مواد خام با کیفیت و تکنولوژی روز استفاده می نمایند. محصولات این کارخانه ها بر طبق استاندارد های روز دنیا هستند و از قیمت نسبتا بالاتری برخوردار می باشند.

6- یراق آلات شیشه سکوریت

عامل دیگری که در تعیین قیمت، ابزار و یراق آلاتی است که برای نصب شیشه سکوریت به کار برده می شود. استفاده از یراق آلات با کیفیت با برند معتبر می تواند هزینه های نهایی خرید شیشه سکوریت را افزایش دهد.

7- کاربرد شیشه سکوریت

شیشه های سکوریت در انواع مختلف و برای کاربرد های متفاوتی با ویژگی های منحصر به فرد تولید می شوند. به عنوان نمونه شیشه سکوریتی که برای استفاده در اجاق گاز تولید می شود باید ضخامت بیشتر و توان تحمل حرارت را داشته باشد. اما شیشه ای که جهت استفاده کابین حمام شیشه سکوریت استفاده می شود از ضخامت کمتری برخوردار است و در نهایت قیمت این محصولات باهم متفاوت است.

نمونه پروژه های شیشه سکوریت توسط مجموعه نوین سکوریت 

خرید شیشه سکوریت

در هنگام خرید شیشه سکوریت به عوامل مختلفی باید دقت کنید. قبل از هر چیزی باید مشخص کنید که چه هزینه ای را برای خرید می توانید پرداخت نمایید؟ یا اینکه در چه محلی و برای چه کاربردی نیاز به شیشه سکوریت دارید؟ کدام مدل از شیشه های سکوریت را می پسندید؟ شیشه های رنگی را بیشتر دوست دارید و یا شیشه های مات و طرح دار؟
ااگر برای پاسخ سوال های خود را نمی دانید و برای خرید شیشه سکوریت نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید، کافی است تا با مشاوران مجموعه نوین سکوریت تماس بگیرید و از مشاور تخصصی این مجموعه به صورت رایگان بهره مند شوید.

نحوه ثبت سفارش شیشه سکوریت

جهت ثبت سفارش در نوین سکوریت کافی است تا فرد متقاضی، با کارشناسان ما در این مجموعه تماس حاصل نماید و یا فرم ثبت سفارش را تکمیل نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم. لازم به ذکر است در پروژه های بزرگ، تیم طراحی و نصب نوین سکوریت در محل پروژه حضور یافته و با استفاده از ابزارهای دقیق و متر های لیزری، فرآیند اندازه گیری را با نهایت دقت انجام می دهند.
درصورت نیاز به مشاوره جهت خرید و نصب شیشه سکوریت برای پروژه خود می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان تیم تخصصی این مجموعه بهره مند شوید.

نصب شیشه سکوریت

فرآیند خرید و نصب شیشه سکوریت از مجموعه نوین سکوریت بسیار ساده است. شما می توانید انواع شیشه سکوریت را به صورت مستقیم از این مجموعه خریداری نمایید.

  • ثبت درخواست و مشاوره

اولین گام، تماس با کارشناسان این مرکز و ثبت درخواست خرید می باشد.

  • اعزام کارشناس

از آنجایی که اندازه گیری ابعاد شیشه سکوریت، کاملا تخصصی می باشد. این مجموعه به صورت رایگان کارشناسان خود را به محل مورد نظر شما اعزام می نماید تا فرآیند اندازه گیری با نهایت دقت و به صورت تخصصی انجام شود.

  • تولید شیشه

در این مرحله، تولید شیشه سکوریت بر اساس ابعاد و اندازه های شما صورت می گیرد.

  • ارسال شیشه سکوریت

در این مرحله، شیشه سکوریت با رعایت تمام نکات ایمنی، به محل پروژه ارسال می شود.

  • نصب شیشه سکوریت

فرآیند نصب شیشه سکوریت کاملا تخصص است و نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد. زیرا با وجود اینکه این محصولات مقاومت بالایی دارند، اما در صورت که نصاب، مهارت کافی نداشته باشد ممکن است شیشه آسیب دیده و یا بشکند.
لازم به ذکر است تمام فرایند بالا نیاز به 2 تا 4 روز کاری دارد. در صورت فوری بودن می توان نصب شیشه سکوریت را در زمان کوتاه تری هم انجام دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید.

هزینه نصب شیشه سکوریت

خیلی از مشتری ها تمایل دارند که بدانند هزینه نصب انواع شیشه سکوریت چقدر است؟ باید بدانید که قیمت نصب شیشه سکوریت در پروژه های مختلف متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای آشنایی شما با نحوه محاسبه قیمت نصب شیشه سکوریت همراه ما باشید.

  • ابعاد شیشه سکوریت

باید بدانید که ابعاد و اندازه شیشه سکوریت در تعیین دستمزد نصب هم موثر می باشد. به عنوان مثال هزینه نصب شیشه های بزرگ مغازه بیشتر از نصب شیشه های داخل ساختمان می باشد.

  • شرایط حمل شیشه

هرینه نصب شیشه سکوریت به تعداد طبقات ساختمان و همچنین نحوه حمل آن بستگی دارد. در صورتی که نیاز به حمل دستی باشد هزینه آن بالاتر خوهاد بود.

  • نحوه نصب شیشه سکوریت

به طور کلی شیشه های سکوریت را به سه روش ثابت، ریلی و لولایی نصب می کنند که هر کدام هزینه های متفاوتی دارد. به عنوان نمونه هزینه نصب به روش ثابت از همه کمتر است زیرا نیازی به استفاده از یراق آلات خاصی نمی باشد و زمان کمتری برای نصب پروژه لازم است.

  • یراق آلات شیشه سکوریت

کیفیت، برند و تعداد یراق آلات مورد نیاز برای نصب، بر هزینه های کلی شیشه سکوریت و نصب آن تاثیر گذار است.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت دقیق نصب انواع شیشه سکوریت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

7 ویژگی شیشه سکوریت استاندارد

مانند تمامی محصولات تولیدی، شیشه سکوریت هم دارای یک سری استاندارد ها می باشد که کارخانجات در فرآیند تولید ملزم به رعایت آن می باشند.
ویژگی های شیشه های سکوریت برای دریافت نشان استاندارد عبارتند از:

  • داشتن مهندس کنترل کیفی و آزمایشگاه مجهز به تجهیزات و ابزارآلات دقیق
  • هر 10 سانتی متر مربع بعد از شکستن باید بین 60 تا 70 تکه شود.
  • شیشه سکوریت باید برای مدت 30 دقیقه حرارت 350 درجه را تحمل نماید.
  • در هر 40 سانتی متر تنها 0.5 میلیمتر موج و تاب مجاز می باشد.
  • هر 10 سانتی متر شیشه سکوریت بتواند فشار تا 40 کیلوگرم را تحمل نماید.
  • حداکثر تفاوت ابعاد شیشه ساخته شده و ابعاد مورد نظر +و- 2 میلیمتر می باشد.
  • شیشه سکوریت در طول زمان تغییر رنگ ندهد.

تفاوت شیشه سکوریت و شیشه معمولی چیست؟

هر کدام از شیشه های سکوریت و معمولی دارای ویژگی های متفاوتی می باشندد و متناسب با نیاز می توان یکی از انواع شیش ها را انتخاب نمود. اگرچه شیشه های سکوریت و معمولی ظاهری شبیه به هم دارند اما تفاوت های مهمی دارند.

مقاومت بیشتر شیشه سکوریت

مقاومت شیشه های سکوریت پس از فرآیند تولید تقریبا 4 برابر شیشه های معمولی می شود. در نتیجه میزان مقاومت این محصول در برابر ضربه و فشار، به طور چشمگیری افزایش می یابد. همچنین میزان مقاومت در برابر حرارت شیشه های سکوریت تقریبا سه برابر شیشه های معمولی می باشد.

قیمت بالاتر شیشه سکوریت 

با توجه به فرآیند سکوریت کردن برای تولید شیشه های سکوریت قیمت این محصولات بالاتر از شیشه های معمولی می باشد. اما در برابر ایمنی و مقاومتی که این شیشه ها دارند این افزایش قیمت، منطقی می باشد.

ایمنی بیشتر شیشه سکوریت 

شیشه های سکوریت در هنگام شکستن به قطعات بسیار ریز تبدیل می شوند که برنده نیست. در نتیجه ریسک بروز حادثه در اثر شکستن شیشه های سکوریت بسیار کمتر از شیشه های معمولی می باشد.

قابلیت برش شیشه های سکوریت 

شما می توانید شیشه های عادی را به دفعات متعددی برش زده و به اندازه های دلخواه تبدیل نمایید. اما شیشه های سکوریت قبل از فرآیند سکوریت شدن باید به ابعاد واندازه مورد نظر بریده شوند. حتی سوراخکاری برای نصب این شیشه ها هم باید قبل از فرایند سکوریت کردن صورت گیرد. زیرا بعد از اتمام مراحل سکوریت کردن امکان برش مجدد وجود ندارد.

6 روش ساده برای تشخیص شیشه سکوریت 

شیشه های سکوریت و معمولی از لحاظ ظاهری بسیار شبیه یکدیگر هستند. زیرا در فرآیند سکوریت کردن،ویژگی های اصلی شیشه نظیر رنگ، وزن و ضخامت آن هیچ تغییری نمی کند. حال ممکن است برای شما این سوال پیش آید که چگونه شیشه سکوریت را از شیشه خام تشخیص دهید؟ شاید فکر کنید تنها راه تشخیص شکستن و ماشهده نتیجه آن است اما در ادامه ما 6 روش ساده اما کاربردی را به شما ارائه می نماییم، پس همراه ما باشید.

استفاده از عینک مخصوص پلارید:

اگر با استفاده از عینک پلاراید به شیشه سکوریت نگاه کنید می توانید نقاطی با قطر بین ۲ تا ۵ سانتیمتر را در سطح شیشه مشاهده نمایید.

استفاده از شیشه برنز و یا قهوه ای:

شیشه فهوه ای و یا برنز را در مقابل شیشه سکوریت قرار داده و از پشت آن شیشه را مشاهده نمایید. در این صورت شما باید قادر باشید تا نقاط گثته شده را در سطح شیشه مشاهده نمایید.

برش دادن شیشه با الماس:

باید به شما بگوییم که شیشه های سکوریت در برابر خط و خش بسیار مقاوم هستند و نمی توان آنها را برش داد. در صورتی که اگر الماس را بر روی شیشه معمولی بکشیم آن را خراش داده و بریده می شود.

نگاه کردن با زاویه 2 تا 5 درجه:

در این روش کافی است تا شما بدون هیچ ابزاری و با زاویه 2 تا 5 درجه به شیشه نگاه کنید. در این صورت شما قادر خواهید بود تا نصاط موج داری را بر روی سطح شیشه مشاهده نمایید.

بررسی لبه های شیشه سکوریت:

با دقت و به آرامی دست های خود را بر روی لبه های شیشه ببکشید. شیشه های سکوریت دارای لبه های صاف و گرد می باشند.

خرید از فروشگاه های معتبر:

در نهایت هم شما می توانید با خرید از نمایندگی ها و فروشگاه های معتبر از اصالت کالای خود اطمینان حاصل نمایید.

اگر الان فرصت ندارید کافیست تا با پر کردن فرم زیر درخواست مشاوره خود را در مورد محصولات و خدمات نوین سکوریت ثبت نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند. 

جدیدترین مقالات مربوط به درب شیشه ای اتوماتیک

Go to Top